Afficher ce site en français | View this website in English

Accountmanager en VIP-coördinator

Antwerps Sportpaleis nv, onderdeel van de Sportpaleis Group, is op zoek naar een gedreven accountmanager en VIP-coördinator (m/v/x).

Takenpakket

Het takenpakket van deze functie is tweeledig.

Enerzijds maak je deel uit van het GROUP SALES-team dat instaat voor de verkoop van groepsarrangementen bij evenementen die worden georganiseerd in onze arena’s en theaters. Je bent daarbij het rechtstreekse aanspreekpunt voor onze klanten en begeleidt hen doorheen het proces van een groepsreservering. Zo bezorg je hen o.a. prijsinformatie en optiemogelijkheden, voer je zelf de reserveringen uit, finaliseer je autonoom het verkoopproces en volg je ook de tijdige betaling van de bestellingen op.

Daarnaast ben je ook lid van het VIP-team dat instaat voor de verkoop en organisatie van de VIP-formules bij evenementen in het Sportpaleis of de Lotto Arena. Je prospecteert nieuwe VIP-klanten, je volgt de publicatie op van ons VIP-aanbod op onze websites, stuurt in samenspraak met het communicatieteam mails met nieuw aangekondigde evenementen uit naar onze VIP-klanten en volgt hun bestellingen op. Op de dag van het evenement neem je mee de organisatie van de VIP-werking voor jouw rekening.

Vereiste kennis

Wij bieden

Geïnteresseerd in deze uitdaging?

Stuur zo snel mogelijk je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@sportpaleisgroup.be.