Afficher ce site en français | View this website in English

Bericht n.a.v. de aanslagen in Parijs op 13 november

Na de aanslagen in Parijs werd het dreigingsniveau in ons land opgetrokken van 2 naar 3. Eerder was dat al het geval voor grote evenementen en verklaarde premier Charles Michel: “Als gevolg van deze beslissing zal de analyse van deze evenementen geval per geval gebeuren, voor wat betreft het veiligheidsniveau, meer controles of het sturen van extra patrouilles”.

De Sportpaleis Group heeft de waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen verhoogd en krijgt daarbij de steun van de lokale overheden.

We wijzen het publiek erop dat de Sportpaleis Group, ook in het verleden al, uitvoerige veiligheidsvergaderingen houdt per evenement. Daarbij worden specifieke veiligheidsmaatregelen vastgelegd, waarvan sommige voor het publiek niet altijd even zichtbaar zijn, rekening houdend met het type evenement en het te verwachten publiek.

Zonder tegenbericht van organisatoren en artiesten gaan de evenementen van de komende dagen en weken door zoals gepland.
Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht geen bagage of zakken mee te nemen en correct te reageren op eventuele verzoeken van de security. Dank voor je begrip en medewerking.


Klik op de afbeelding om de VRT-reportage te bekijken over de extra beveiliging bij het Sportpaleis

Interview met Jan Van Esbroeck, manager van de Sportpaleis Group, op 17.11.15 bij JOE FM

Brussel – Enorme politiemacht aan concertzalen; Het Laatste Nieuws – 18.11.15

 

Website crisiscentrum.be