Afficher ce site en français | View this website in English

Dit mag je van ons mag verwachten

De wereld ziet er sinds dit voorjaar heel wat anders uit. Ook je bezoek aan concertzalen en theaters zal anders verlopen. Wat hetzelfde is gebleven, is onze inzet om jou nog altijd die onvergetelijke ervaring te bezorgen. Nieuwe poetsroutines, bubble seats en een pak andere zaken maken het jou opnieuw mogelijk om veilig te genieten van je favoriete concert, spektakel of theatervoorstelling.

Onze 5 acties voor een corona-proof concert-, spektakel- of theaterbezoek

 • We voorzien extra medewerkers in de zaal om alles in goede banen te leiden. Zij begeleiden jou met veel plezier naar je plaats in de zaal, maar zijn ook het eerste aanspreekpunt in verband met de coronamaatregelen die van toepassing zijn. Ben je niet 100% zeker van wat kan of moet, dan kan je in eerste instantie bij onze medewerkers in de zaal terecht.
 • Er werd voor elk van onze zalen een circulatieplan met bijhorende signalisatie uitgewerkt. Gelieve je aan dit plan te houden en eventueel de instructies van medewerkers op te volgen in het belang van alle bezoekers.
 • Je kan op elk moment op onze websites terecht voor de meest actuele informatie wat betreft je bezoek. Check zeker de eventdetailpagina voor specifieke informatie en richtlijnen. Onze belofte naar jou is om onze websites up-to-date te houden met relevante informatie.
 • Onze poetsroutines hebben een upgrade gekregen waarbij extra aandacht wordt besteed aan deurklinken, trapleuningen, schakelaars enzovoort. In de zaal is ook op meerdere plaatsen handgel beschikbaar.
 • We blijven verder investeren in een volledige cashless ervaring om enerzijds je comfort te verhogen en anderzijds om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden. Maar hou er echter rekening mee dat de bars en eetstanden in de theaters voorlopig niet open gaan. Het is ook niet toegelaten om eigen eten en drank mee te brengen.

We zijn heel blij om jou opnieuw welkom te heten in onze concertzalen en theaters.

Dit is wat jij kan doen …

Respecteer deze 6 regels zodat je andere bezoekers, onze medewerkers en artiesten maximaal beschermt. Als iedereen dit doet, kan je in onze zalen blijven genieten van grappige, ontspannende, boeiende, inspirerende en adembenemende voorstellingen en concerten. #fortheloveoflive

Respecteer deze 6 coronaregels voor een geslaagd bezoek aan onze zalen

 • Draag een mondmasker. Het is verplicht om tijdens je bezoek aan onze zaal een mondkapje te dragen. Zet zodra je in de buurt van de zaal komt of vanaf het ogenblik dat het druk wordt op straat je mondmasker op. Het is verder verplicht om de hele duur van het concert of de voorstelling je mondmasker te dragen.
 • Hou 1,5 meter afstand. De basisregel is om op elk moment anderhalve meter afstand te houden van mensen die niet in je bubbel zitten. Hou in de zaal ook de zogenaamde ‘bubble seats’ vrij zodat afstand tussen de verschillende bubbels kan worden gerespecteerd.
 • Alleen cashless betalen is mogelijk. Alle betalingen gebeuren cashless in de zaal. Ook drankjes en snacks kan je cashless afrekenen. Lees meer over cashless betalen
 • Ontsmet je handen. Maak gebruik van de handgelverdelers die op verschillende plaatsen in de zaal zijn opgesteld. Hierdoor vermijd je om zelf ziek te worden, maar bescherm je ook andere bezoekers.
 • Blijf thuis als je ziek bent. Het is niet fijn om het evenement waar je had naar uitgekeken te moeten missen, maar als je ziek bent of je ziek voelt, blijft dan thuis. Op die manier bescherm je de andere bezoekers.
 • Geen lockers, geen grote handtassen. Onze lockers zijn om veiligheidsreden niet beschikbaar. Dit betekent dat als je een grote handtas of rugzak meebrengt je die nergens kan opbergen en dus de zaal niet in kan. Vermijd de teleurstelling en laat grote handtassen, rugzakken en andere spullen thuis.

Het naleven van deze eenvoudige regels zorgt ervoor dat we samen meer concerten en theatervoorstellingen mogelijk maken.

#fortheloveoflive