Afficher ce site en français | View this website in English

Wie is wie?

Antwerps Sportpaleis nv wordt bestuurd door Jan Van Esbroeck en Jan Vereecke en is sinds juni 1997 de exploitatievennootschap van het Antwerpse Sportpaleis. De provincie Antwerpen is de naakte eigenaar van het gebouw. In 2007 werd de exploitatie toegevoegd van de Lotto Arena, die in een Publiek-Private Samenwerking met de stad Antwerpen werd gebouwd naast het Sportpaleis.

De Sportpaleisgroep ontstond na de exploitatie-overname van de Ethias Arena, het Ethias Theater en de Grenslandhallen in Hasselt (1 januari 2012) en breidde uit met Vorst Nationaal in Brussel (1 oktober 2013) en Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent (6 januari 2014).

info@sportpaleis.be

PSE Belgium nv (PSE staat voor “Promotie van Speciale Evenementen”) is het zenuwcentrum van de eigen evenementen van Jan Van Esbroeck en Jan Vereecke, die sinds 1985 met de Night of the Proms ook zelf organisator zijn in het Sportpaleis. Dit bedrijf werkt evenementenconcepten uit, legt zich toe op het produceren van shows en staat in voor commerciële activiteiten als sponsoring, relatiemarketingacties en merchandising. De communicatie-afdeling is actief voor de gehele groep en staat ook in voor advies aan externe organisatoren.

tel. +32 (0)3 400 40 40
fax + 32 (0)3 400 40 41

Info over het PSE-project Night of the Proms:
www.notp.com
info@notp.com

Tele Ticket Service is ons fullserviceticketingbureau dat in 1986 werd opgericht en Night of the Proms als eerste grote klant had. Dankzij het vertrouwen van duizenden klanten en organisatoren, de technologische innovaties van de voorbije jaren en de ervaring die gedurende meer dan 25 jaar werd opgebouwd, groeide Tele Ticket Service uit tot de marktleider in Vlaanderen. Het bedrijf beschikt over een unieke infrastructuur voor de behandeling van binnenkomende telefoonoproepen. Het staat in voor de telefonische en onlineticketreservering en -verkoop voor tal van evenementen, zowel van PSE-Belgium als van derden, zowel voor activiteiten in het Antwerpse Sportpaleis, de Lotto Arena, de Ethias Arena en het Ethias Theater als voor activiteiten elders. Men kan er ook terecht voor het uitvoeren van mailings.

Overzicht ticketaanbod en onlineboekingen:
www.teleticketservice.com

tel. +32 (0)3 400 40 00
fax +32 (0)3 400 40 01
klik hier voor het contactformulier

GVA is onze ontwikkelaar van ticketingsoftware sinds augustus 2002. Verschillende grote ticketaanbieders, waaronder Tele Ticket Service, maken gebruik van het open transactioneel ticketingsysteem dat door GVA werd ontwikkeld.

www.gva-online.be

tel. + 32 (0)3 400 69 00
Fax. + 32 (0)3 400 69 11
info@gva-online.be
klik hier voor het contactformulier

Ons team

Onze medewerkers vormen het team achter de exploitatie van evenementensites in Antwerpen (Sportpaleis, Lotto Arena, Stadsschouwburg), in Brussel (Vorst Nationaal), in Gent (Capitole) en in Hasselt (Ethias Arena, Ethias Theater, Grenslandhallen) en achter evenementen als Night of the Proms. Evenementen organiseren en in goede banen leiden is hun vak. Ze zetten hun knowhow en expertise ook in voor het welslagen van events door derden.