Afficher ce site en français

Terug

Zaalhuur

De exploitatievennootschap nv Antwerps Sportpaleis verhuurt haar zalen niet alleen aan organisatoren, maar ook aan bedrijven.

We zijn graag je partner

Als professional weet je als geen ander dat uitmuntend vakmanschap, een goed imago en een onberispelijke service mee jouw succes bepalen. Doe je op ons een beroep, dan maak je ook op dat vlak de juiste keuze. Achter de nv Antwerps Sportpaleis steekt namelijk ook het team dat sinds 1985 in België en later in het buitenland Night of the Proms organiseert en eveneens bekendheid geniet als organisator van o.m. de Sportpaleisshows van Clouseau, Milk Inc. en Natalia. Voor het welslagen van je publieks- of bedrijfsevent weet je dus dat je op beide oren kunt slapen. Het Sportpaleisteam gaat prat op zijn grote ervaring en knowhow wat zaalexploitatie, concertorganisatie en communicatie betreft en kan je, indien gewenst, laten meegenieten van zijn uitgebreide netwerk van leveranciers. We zijn graag ook jouw flexibele partner op de weg naar succes.

Voor alle verdere informatie inzake zaalhuur als organisator van grote publieksevenementen kan je terecht bij Jan Van Esbroeck: jan.vanesbroeck@sportpaleisgroep.be

Neem voor meer gedetailleerde informatie inzake de huur van onze ruimtes voor bedrijfsevents gerust en totaal vrijblijvend contact op met Maarten Mennes (maarten.mennes@sportpaleisgroep.be) of Chris Bergs (chris.bergs@sportpaleisgroep.be).

Organisatoren

We denken met je mee

Bij verhuur van onze zalen aan organisatoren wordt als huurprijs een bedrag bepaald per bezoeker, met een minimumdrempel om het risico voor de organisator te beperken. Het succes van de manifestatie is meebepalend voor de huurprijs. Rechten op de merchandising: 19% (inclusief taksen).

Als zaalexploitant kunnen we, indien gewenst, ook op andere terreinen bijdragen tot het succes van jouw evenement. Niet alleen onze technische dienst staat voor je klaar. We beschikken ook over een ervaren productiegroep die je kan bijstaan op het vlak van artistieke uitwerking, administratie en promotie (PSE-Belgium) en ticketverkoop en mailings (Tele Ticket Service).

Bedrijven

We geven je alle ruimte

Los van de grote evenementen zijn onze zalen eveneens ideale locaties voor bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen, seminaries, workshops of persconferenties. Voor de organisatie van succesvolle bedrijfsevents van diverse omvang is er ruimte in overvloed.

“We would like to thank everybody for his help, his availability and his work during the organisation of the shows. In Sportpaleis, everything seems to be easy and nothing is impossible… It’s really amazing to work like that. Thank you very much and see you next time. Bedankt voor alles.”

Renaud Jeanfils, C-LIVE, na afloop van de concerten van Céline Dion

In Antwerpen

In Antwerpen kan je naast het Sportpaleis en de Lotto Arena ook gebruikmaken van de Backstage Lounge, het Hospitality Center en de Lotto Suites voor de organisatie van verschillende activiteiten. Tal van combinaties zijn mogelijk. Je kan het zo gek niet bedenken of het past in onze zalen. Bij het gebruik van de Lotto Arena als plenaire vergaderzaal kunnen genodigden bijvoorbeeld ontvangen worden in het Hospitality Center. Wie zijn bedrijfsnaam koppelt aan een exclusieve voorstelling in het Sportpaleis, kan dan weer Lotto Arena en/of Hospitality Center als VIP-ruimte benutten. In de sfeervolle Backstage Lounge, een kleinere ruimte met loftallures achteraan in het Sportpaleis, of in de Lotto Suites, ontvangstruimtes van de Lotto Arena, kunnen kleinere activiteiten op touw worden gezet.

Zie je het heel groot? Of eerder klein? Heb je slechts nood aan 200m2? Of moet het bijna 12.000 m2 zijn? Mik je op enkele honderden gasten of meer dan 8.000? Of wil je het volledige Sportpaleisovaal gebruiken om ruim 16.000 personen welkom te heten? Het kan allemaal. Het Sportpaleis geeft bedrijfsevents alle ruimte en kan dankzij zijn onbeperkte mogelijkheden vlot alle soorten van evenementen faciliteren. Extra troeven zijn onze strategische ligging, parkeerplaats voor meer dan 4.000 auto’s, de vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer met haltes voor de deur en de logistieke ondersteuning die geboden kan worden.

In Hasselt

Ook het evenementencomplex in Hasselt kan multifunctioneel ingezet worden. Van een kleine 400 m2 tot bijna 35.000 m2 … Je kan het zo gek niet bedenken of we bieden het aan. Elke activiteit kan perfect ingepast worden in de Ethias Arena, het Ethias Theater en de overige ruimtes van de Grenslandhallen. De zalen, accommodaties, diensten en toepassingen kunnen zo creatief gecombineerd worden als je maar wenst. We plannen het met jou.

De Ethias Arena en de overige Grenslandhallen zijn ook de plaats bij uitstek voor de organisatie van beurzen.

In Brussel

Op zoek naar dé locatie voor je bedrijfsevent in Brussel? Al eens gedacht aan onze concertzaal?

Maak indruk en ontvang je gasten op de plaats waar ook internationale sterren vertoeven. Laat hen kennismaken met de backstage van Vorst Nationaal. Succes gegarandeerd!

Wij stellen graag onze verschillende VIP-ruimtes aan je voor: VIP Village, Logebar en Loges.