Afficher ce site en français | View this website in English

Terug

Zaalhuur

De exploitatievennootschap nv Antwerps Sportpaleis verhuurt haar zalen niet alleen aan organisatoren, maar ook aan bedrijven.

We zijn graag je partner

Als professional weet je als geen ander dat uitmuntend vakmanschap, een goed imago en een onberispelijke service mee jouw succes bepalen. Doe je op ons een beroep, dan maak je ook op dat vlak de juiste keuze. Achter de nv Antwerps Sportpaleis / Sportpaleis Group steekt namelijk ook het team dat sinds 1985 in België en later in het buitenland Night of the Proms organiseert en eveneens bekendheid geniet als organisator van o.m. de Sportpaleisshows van Clouseau, Milk Inc. en Natalia. Voor het welslagen van je publieks- of bedrijfsevent weet je dus dat je op beide oren kunt slapen. Het team van de Sportpaleis Group gaat prat op zijn grote ervaring en knowhow wat zaalexploitatie, concertorganisatie en communicatie betreft en kan je, indien gewenst, laten meegenieten van zijn uitgebreide netwerk van leveranciers. We zijn graag ook jouw flexibele partner op de weg naar succes.

Voor alle verdere informatie inzake zaalhuur als organisator van grote publieksevenementen kan je terecht bij Jan Van Esbroeck: jan.vanesbroeck@sportpaleisgroep.be

Neem voor meer gedetailleerde informatie inzake de huur van onze ruimtes voor bedrijfsevents gerust en totaal vrijblijvend contact op met Maarten Mennes (maarten.mennes@sportpaleisgroep.be) of Chris Bergs (chris.bergs@sportpaleisgroep.be).

Organisatoren

We denken met je mee

Bij verhuur van onze zalen aan organisatoren wordt als huurprijs een bedrag bepaald per bezoeker, met een minimumdrempel om het risico voor de organisator te beperken. Het succes van de manifestatie is meebepalend voor de huurprijs. Rechten op de merchandising: 19% (inclusief taksen).

Als zaalexploitant kunnen we, indien gewenst, ook op andere terreinen bijdragen tot het succes van jouw evenement. Niet alleen onze technische dienst staat voor je klaar. We beschikken ook over een ervaren productiegroep die je kan bijstaan op het vlak van artistieke uitwerking, administratie en promotie (PSE-Belgium) en ticketverkoop en mailings (Tele Ticket Service).

Bedrijven

We geven je alle ruimte

Sportpaleis Group is de uitbater van vier arena’s voor grote concerten en evenementen en van drie theaters voor podiumkunsten en intieme concerten. Los van de evenementen die in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt plaatsvinden, biedt Sportpaleis Group je alle ruimte voor het organiseren van bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen, seminaries, workshops, persconferenties en dergelijke meer. Voor de organisatie van succesvolle bedrijfsevents van diverse omvang beschikken wij over ruimte in overvloed.

“We would like to thank everybody for his help, his availability and his work during the organisation of the shows. In Sportpaleis, everything seems to be easy and nothing is impossible… It’s really amazing to work like that. Thank you very much and see you next time. Bedankt voor alles.”

Renaud Jeanfils, C-LIVE, na afloop van de concerten van Céline Dion

In Antwerpen

Het Antwerps Sportpaleis is met 23.000 plaatsen de grootste evenementenzaal van het land. De kleinere Lotto Arena ernaast telt 8.000 plaatsen. Beide zalen kunnen voor grote bedrijfsevents afgehuurd worden. In het Hospitality Center, de sfeervolle Backstage Lounge, een kleinere ruimte met loftallures achteraan in het Sportpaleis, en de knusse Lotto Suites, ontvangstruimtes van de Lotto Arena, kan je terecht voor kleinere activiteiten. Dankzij de onbeperkte mogelijkheden kunnen vlot alle soorten evenementen gehost worden, voor enkele honderden personen tot meer dan 20.000. Tal van combinaties zijn mogelijk. Bij het gebruik van de Lotto Arena als plenaire vergaderzaal kunnen genodigden bijvoorbeeld ontvangen worden in het Hospitality Center. Wie zijn bedrijfsnaam koppelt aan een exclusieve voorstelling in het Sportpaleis, kan dan weer Lotto Arena en/of Hospitality Center als VIP-ruimte benutten. Extra troeven zijn de strategische ligging aan de Antwerpse ring, parkeerplaats voor meer dan 4.000 auto’s en de vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer met haltes voor de deur.

In de gezellige binnenstad kan je in Stadsschouwburg Antwerpen terecht voor jouw event. De theaterzaal is een uitstekende locatie voor grote bijeenkomsten tot 2.000 personen. Ook kleinere meetings zijn mogelijk. Met haar 24 meter brede draaischijf, 89 theatertrekken, technische bruggen en 4 grote podiumliften beschikt de theaterzaal over unieke technische mogelijkheden.

In Brussel

Op zoek naar dé locatie voor je bedrijfsevent in Brussel? Al eens gedacht aan Vorst Nationaal? Maak indruk en ontvang je gasten op de plaats waar ook internationale sterren vertoeven. Laat hen kennismaken met de backstage van de concertzaal. Succes gegarandeerd!

Vorst Nationaal is de gezelligste grote concertzaal in Brussel. De zaal werd tijdens de zomers van 2014 en 2015 grondig verbouwd en beschikt nu over een capaciteit tot 8.400 bezoekers. Zij kan echter ook makkelijk voor kleinere groepen aangepast worden. Spreek op dagen zonder publieksevenementen je personeel toe vanop het podium, ontvang je relaties tussen de handtekeningen van de sterren in de Graffiti Room of verwelkom hen in de VIP ruimtes. Bij publieksevenementen kunnen 144 personen ontvangen worden in 6 loges en de logebar. De VIP Village is beschikbaar voor 300 personen.

In Gent

Capitole Gent is volledig gerenoveerd in de oude stijl, beschikt over alle nieuwste theatersnufjes en is voorzien van modern comfort. Deze voormalige art-decobioscoopzaal uit de jaren dertig is dan ook een pareltje voor succesvolle bedrijfsevents. In de theaterzaal beschik je over 1.600 pluchen zetels en VIP-loges. Voor kleinere bijeenkomsten en seminaries kan je terecht in de VIP-bars, de Koepelzaal, het restaurant, de Annex op de 4de en de Zolderzaal op de 5de verdieping.

In Hasselt

Kies je voor het gastvrije Limburg, dan kan je terecht in de Ethias Arena in Hasselt. Op dé Belgische evenementenzone bij uitstek vind je de Ethias Arena, het Ethias Theater, discotheek Versuz en Plopsa Indoor van Studio 100. De site leent zich perfect tot het organiseren van meetings, incentives, congressen, teambuildings en beurzen. De Ethias Arena kan 4.000 tot 15.000 personen ontvangen. In de VIP-ruimte is plaats voor 250 personen. De arena beschikt over ruime parkeerterreinen.

In de zomer van 2013 werd de kleinere hal naast de Ethias Arena verbouwd tot een state-of-the- art muziektheater. Het Ethias Theater kan van 400 tot 3.000 bezoekers ontvangen en is hiermee uniek in de provincie Limburg. Onder de tribune bevindt zich een sfeervolle foyer, met een duplex die je als VIP-ruimte kan benutten voor zo’n 150 gasten. In een aanpalende ruimte creëer je naar wens catering- of VIP-faciliteiten voor zo’n 2.500 personen.

De Ethias Arena en de overige Grenslandhallen zijn ook de plaats bij uitstek voor de organisatie van beurzen.