Afficher ce site en français | View this website in English

Dit is wat jij kan doen …

Respecteer de onderstaande regels zodat je andere bezoekers, onze medewerkers en artiesten maximaal beschermt. Het naleven van deze eenvoudige regels zorgt ervoor dat we samen kunnen blijven genieten van concerten en theatervoorstellingen.

Belangrijk! Bezoekers hoeven geen negatieve PCR-test of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Dit is enkel van toepassing voor massa-evenementen.

Lees hier wat je van ons mag verwachten

Draag een mondmasker

Het is verplicht om tijdens je bezoek aan onze zaal een mondkapje te dragen. Zet zodra je in de buurt van de zaal komt of vanaf het ogenblik dat het druk wordt op straat je mondmasker op. Het is verder verplicht om de hele duur van het concert of de voorstelling je mondmasker te dragen.

De Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke is een uitzondering. Op deze (overdekte) outdoor locatie hoeven bezoekers op hun zitplaats geen mondmasker te dragen. Lach dus vooral je tanden bloot!

Hou 1,5 meter afstand

De basisregel is om op elk moment anderhalve meter afstand te houden van mensen die niet in je bubbel zitten. Hou in de zaal ook de zogenaamde ‘bubble seats’ vrij zodat afstand tussen de verschillende bubbels kan worden gerespecteerd.

Alleen cashless betalen is mogelijk

Alle betalingen gebeuren cashless in de zaal. Ook drankjes en snacks kan je cashless afrekenen. Lees meer over cashless betalen

Ontsmet je handen

Maak gebruik van de handgelverdelers die op verschillende plaatsen in de zaal zijn opgesteld. Hierdoor vermijd je om zelf ziek te worden, maar bescherm je ook andere bezoekers.