Afficher ce site en français | View this website in English

Dit is wat jij kan doen …

Respecteer de onderstaande regels zodat je andere bezoekers, onze medewerkers en artiesten maximaal beschermt. Als iedereen dit doet, kan je in onze zalen blijven genieten van grappige, ontspannende, boeiende, inspirerende en adembenemende voorstellingen en concerten.

Het naleven van deze eenvoudige regels zorgt ervoor dat we samen meer concerten en theatervoorstellingen mogelijk maken.

Lees hier wat je van ons mag verwachten

Draag een mondmasker

Het is verplicht om tijdens je bezoek aan onze zaal een mondkapje te dragen. Zet zodra je in de buurt van de zaal komt of vanaf het ogenblik dat het druk wordt op straat je mondmasker op. Het is verder verplicht om de hele duur van het concert of de voorstelling je mondmasker te dragen.

Hou 1,5 meter afstand

De basisregel is om op elk moment anderhalve meter afstand te houden van mensen die niet in je bubbel zitten. Hou in de zaal ook de zogenaamde ‘bubble seats’ vrij zodat afstand tussen de verschillende bubbels kan worden gerespecteerd.

Alleen cashless betalen is mogelijk

Alle betalingen gebeuren cashless in de zaal. Ook drankjes en snacks kan je cashless afrekenen. Lees meer over cashless betalen

Ontsmet je handen

Maak gebruik van de handgelverdelers die op verschillende plaatsen in de zaal zijn opgesteld. Hierdoor vermijd je om zelf ziek te worden, maar bescherm je ook andere bezoekers.

Blijf thuis als je ziek bent

Het is niet fijn om het evenement waar je had naar uitgekeken te moeten missen, maar als je ziek bent of je ziek voelt, blijft dan thuis. Op die manier bescherm je de andere bezoekers.

Geen lockers, geen grote handtassen

Onze lockers zijn om veiligheidsreden niet beschikbaar. Dit betekent dat als je een grote handtas of rugzak meebrengt je die nergens kan opbergen en dus de zaal niet in kan. Vermijd de teleurstelling en laat grote handtassen, rugzakken en andere spullen thuis.

Breng geen drank en eten mee

Onze bars en eetstanden blijven dicht. We vragen echter om zelf geen drank, snacks en eten mee te brengen.

Installeer de tracing app

Bescherm jezelf en anderen door de officiële Belgische tracing app op je smartphone te installeren. De app is gratis en helpt om de verspreiding van corona te vertragen. Lees meer