Afficher ce site en français | View this website in English

Expositie REAL BODIES wegens succes verlengd tot en met pinkstermaandag 24 mei

maandag 25 januari 2021 - 13:27

Sinds de opening midden december bezochten al meer dan 25.000 bezoekers in coronaveilige omstandigheden de spraakmakende expositie REAL BODIES in het Hospitality Center van het Sportpaleis. Omdat de belangstelling blijft aanhouden, wordt de expositie vandaag verlengd tot en met pinkstermaandag 24 mei.

Op de expo REAL BODIES verken je de verschillende aspecten van het menselijk lichaam. Je doet dat aan de hand van twintig levensechte, perfect bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische objecten verspreid over elf galerijen. REAL BODIES toont je wat het betekent om te leven.

“REAL BODIES is een verbluffende expositie over het menselijk lichaam, onszelf dus”, zegt mede-organisator Manu Braff van MB Presents. “Je krijgt op de expo een fantastisch inzicht in hoe we functioneren, hoe we leven en hoe we dat eigenlijk allemaal zo vanzelfsprekend vinden. De expositie is op dat vlak heel inspirerend.”

“Omdat we hebben gemerkt dat tijdens de voorbije schoolvakanties en de komende weekends heel wat families langs kwamen op de expositie hebben we beslist om zeker al tot en met pinkstermaandag 24 mei de deuren op te houden”, vertelt Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group. “Meteen een uitnodiging voor wie de expositie nog niet heeft bezocht om daar werk van te maken.”

REAL BODIES is open van woensdag tot en met zondag en alle dagen tijdens schoolvakanties en dat nog tot en met pinkstermaandag 24 mei 2021.

Meer informatie op de website van Tele Ticket Service of via www.realbodies.be.

Kalender

REAL BODIES

Antwerps Sportpaleis

wo 16.12.2020