Afficher ce site en français | View this website in English

Lights for Live verkoopt Sportpaleis uit ten voordele van LIVE2020

zondag 14 februari 2021 - 16:56

De fundraiser ‘Lights for Live’ werd een maand geleden gelanceerd om geld in te zamelen voor de livemuzieksector. Het eindresultaat en de enorme positieve reacties zijn enorm hartverwarmend en overtreffen alle verwachtingen! Maar laten we jou niet langer in spanning houden! De verkoop van virtuele zitjes in het Sportpaleis leverde meer dan 50.000 euro op voor het solidariteitsfonds LIVE2020.

Het ingezamelde bedrag werd deze namiddag overhandigd aan het solidariteitsfonds. Ook werd op elke zitje in het Sportpaleis een kaarsje aangestoken. Die immense zee van kaarsjes zorgde voor een overweldigend warm gevoel en symboliseert de hoop die binnen de livemuzieksector sterk aanwezig is om vanaf midden maart opnieuw aan de slag te kunnen.

‘Lights for Live’ kon trouwens niet alleen op ongelooflijk veel enthousiasme rekenen bij bezoekers, maar ook bij artiesten, die het Sportpaleis als hun tweede thuis beschouwen en graag ook zo snel mogelijk willen terugkeren. Koen en Kris Wauters, Miguel Wiels en Niels Destadsbader kwamen dat deze namiddag in hoogst eigen persoon vertellen.

Bekijk hier de Facebook live