Afficher ce site en français | View this website in English

Het Schlagerfestival Zomereditie ook op 16 juli

vrijdag 11 juni 2021 - 10:50

Het gaat hard met de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het enige echte Het Schlagerfestival, hét jaarlijkse muziekfeest in Ethias Arena Hasselt, pakt in de nieuwe arena uit met een zomereditie.

Het aanbod van die unieke sfeer in een context van zee, zomer en zon blijkt aan te slaan. Aan de show op 17 juli hangt namelijk het bordje ‘uitverkocht’. Maar de vraag naar tickets blijft groot, evenals de wens van de deelnemende artiesten om zich eindelijk nog eens helemaal op een podium te kunnen geven. Nu de overheid het licht op groen zette, ligt de weg naar een veilige top concert beleving immers helemaal open.

Daarom beslisten de organisatoren om een extra concert toe te voegen. Ook op vrijdag 16 juli zal Kürt Rogiers in zijn eigen stijl deze wervelende show presenteren, met live optredens van Willy Sommers, Gene Thomas, Bart Kaëll, De Romeo’s, Yves Segers, Steve Tielens, Matthias Lens, Lindsay en Swoop. De onnavolgbare sfeer van het festival zal het publiek zoals altijd overweldigen. Licht, geluid, video, een uitstekende live band én het aanstekelijk enthousiasme van het publiek verheffen elk schlagerconcert tot een unieke beleving. De muziekfan, die het al bijna anderhalf jaar zonder concerten moet doen, is duidelijk klaar om zich onder te dompelen in de top van het Nederlandstalige levenslied.

Tickets zijn meteen beschikbaar.