Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar homepagina

SPORTPALEIS FM ELKE DAG VAN 14 TOT 15 UUR

Sportpaleis FM is voortaan dagelijks van 14.00 tot 15.00 uur te horen op Stadsradio Randstad (Mechelen) 99.0 FM, Stadsradio Leuven 104.9 FM, Stadsradio Zottegem 105.2 FM, Stadsradio Antigoon (Antwerpen) 107.0 FM, Stadsradio Aarschot 107.6 FM en Stadsradio Tienen 107.7 FM.

Deze zenders hebben samen een theoretisch bereik van 1.500.000 luisteraars.

In Antwerpen maakte de Sportpaleis Group van 1 september 2015 tot 31 december 2016 gebruik van de 107.0-frequentie voor Sportpaleis FM. Sinds 1 januari 2017 luister je in Antwerpen op deze frequentie naar Stadsradio Antigoon. Radio Antigoon was een erg populaire vrije radiozender in de periode 1983-2004. De radiozender is nu terug met veel nieuws uit Antwerpen, aangevuld met muziek. Radio Antigoon krijgt ook een studio in het Sportpaleis en zal af en toe live verslag uitbrengen bij concerten.

SPORTPALEIS-RADIO 24/24 UUR ONLINE

De Sportpaleisradio kan je voortaan 24/24 UUR ONLINE beluisteren.

We brengen je nog meer muziek die knipoogt naar het concertprogramma in de zalen van de Sportpaleis Group. Daarom hebben we ook de nachtelijke uitzenduren overgenomen van Versuz Radio, de zender van de gelijknamige Hasseltse discotheek op de site van de Grenslandhallen.

Sportpaleis Group biedt je met zijn internetradio muziek aan in je huiskamer, op het werk, op je computer,… en maakt je concertbeleving zo nog intenser.

Met onze internetradio maken we je graag warm voor de concerten in Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Ethias Arena, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. We laten je non-stop genieten van actuele pop- en rockmuziek en nieuwe populaire releases en schenken bijzondere aandacht aan de artiesten die in onze arena’s en theaters optreden. De non-stop uitzending wordt alleen onderbroken door promospots voor concerten en evenementen in de zalen, berichten over optredende artiesten en andere korte redactionele aankondigingen. Geen blabla dus, maar alleen keigoede en breed geprogrammeerde muziek!

KLIK OP DE KNOP HIERNAAST EN LUISTER NAAR ONZE INTERNETRADIO

Contact

Wil je graag reageren op de muziekprogrammering of een technisch probleem melden? Stuur dan een e-mail naar sportpaleisfm@sportpaleisgroep.be.

LUISTER ONLINE