Afficher ce site en français | View this website in English

Dit mag je van ons mag verwachten

De wereld ziet er sinds dit voorjaar heel wat anders uit. Ook je bezoek aan concertzalen en theaters zal anders verlopen. Wat hetzelfde is gebleven, is onze inzet om jou nog altijd die onvergetelijke ervaring te bezorgen. Nieuwe poetsroutines, bubble seats en een pak andere zaken maken het jou opnieuw mogelijk om veilig te genieten van je favoriete concert, spektakel of theatervoorstelling.

Onze 5 acties voor een corona-proof concert-, spektakel- of theaterbezoek

  • We voorzien extra medewerkers in de zaal om alles in goede banen te leiden. Zij begeleiden jou met veel plezier naar je plaats in de zaal, maar zijn ook het eerste aanspreekpunt in verband met de coronamaatregelen die van toepassing zijn. Ben je niet 100% zeker van wat kan of moet, dan kan je in eerste instantie bij onze medewerkers in de zaal terecht.
  • Er werd voor elk van onze zalen een circulatieplan met bijhorende signalisatie uitgewerkt. Gelieve je aan dit plan te houden en eventueel de instructies van medewerkers op te volgen in het belang van alle bezoekers.
  • Je kan op elk moment op onze websites terecht voor de meest actuele informatie wat betreft je bezoek. Check zeker de eventdetailpagina voor specifieke informatie en richtlijnen. Onze belofte naar jou is om onze websites up-to-date te houden met relevante informatie.
  • Onze poetsroutines hebben een upgrade gekregen waarbij extra aandacht wordt besteed aan deurklinken, trapleuningen, schakelaars enzovoort. In de zaal is ook op meerdere plaatsen handgel beschikbaar.
  • We blijven verder investeren in een volledige cashless ervaring om enerzijds je comfort te verhogen en anderzijds om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden. Maar hou er echter rekening mee dat de bars en eetstanden in de theaters voorlopig niet open gaan. Het is ook niet toegelaten om eigen eten en drank mee te brengen.

We zijn heel blij om jou opnieuw welkom te heten in onze concertzalen en theaters.